Jouw eigen groeitraject

Stilstand is achteruitgang, zeggen wij altijd (elke dag joh!). Daarom krijg je bij Just Good People je eigen groeitraject. Daar zit in ieder geval dit in:

1. Studiebudget

Je krijgt je eigen studiebudget van € 2.000,-. Daarmee kan je nieuwe dingen leren of jezelf ontwikkelen.

2. Kennis delen

Je gaat actief kennis delen met je collega’s. Zij leren van jou, jij leert van hen. Individueel of collectief, even tussendoor of met bier en pizza.

3. Opleiding

Als een opdrachtgever specifieke kennis of vaardigheden vraagt, dan krijg jij die opleiding van ons. Joe!

4. Legaal jobhoppen

Je gaat ‘legaal jobhoppen’. Bij elke opdrachtgever leer je in sneltreinvaart waar je vrienden jaren en jaren voor nodig hebben.

Maatschappelijk. Verantwoord. Ondernemen.

Maatschappelijk. Verantwoord. Ondernemen.

Bij ons staan mensen en hun gezinnen op plek 1. Juist ja, boven de bedrijfsdoelstellingen. Want: als het onze mensen goed gaat, dan gaat het ons goed. Zo is het ook met de wereld om ons heen. Daarom is ons kantoor helemaal gasvrij. Wel zo comfortabel.

Ontwikkel jezelf in een setting naar keuze

Bij je opdrachtgever zit je natuurlijk altijd goed. Maar op het kantoor van Just Good People in de oude fabriek van Bensdorp cacao is het ook prima toeven. En niet alleen vanwege de ruim beschikbare chocola. Met grote regelmaat komen we hier samen om elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Of om een drankje te doen en hard te lachen! Zo zorgen we ervoor dat we allemaal lekker op onze werkplek zitten.

Ontwikkel jezelf in een setting naar keuze

Knal uit de startblokken.Vind je volgende baan.

Nick Sanders

Gegarandeerd 40 uur per week met veel plezier in het leven staan, met een goed oog voor ontwikkeling, persoonlijke groei en potentie!

Nick Sanders

Supply Chain Planner bij Makro

Sorteert zijn skittles altijd op kleur.

#ontwikkeling

Iets te vragen?

Iets te vragen?

Stuur ons een app!